Антицелулитни процедури с Velashape III

Оформяне и стягане на тялото с VelaShape III

Отдавна ли се борите с упорития целулит? Изтощителните диети и спорт дават ли желаните резултати или винаги нещо не достига?
Е, време е да се запознаете със съвременните апаратни антицелулитни процедури. Те служат за ефективното премахване на проблемната кожа, появила се в резултат от тежката борба с целулита.

Ние в Janette Aesthetic Center имаме решение за Вас! Предлагаме Ви най-популярната и ефективна процедура за борба с портокаловата кожа – VelaShape III. Това е трето поколение апарат от серията VelaShape на световния лидер в производството на апарати за естетика – Candela.

Последният модел е усъвършенстван на базата на проведени над 5 милиона антицелулитни процедури по целия свят в рамките на 10 години. Тестването му доказва, че уредът е едно от най-ефективните решения за премахване на целулит в глобален план.

Процедурата е подходяща за премахване на портокалова кожа и намаляване на подкожни мазнини от областта на седалището, бедрата, брича, краката, ръцете, двойната брадичка, корема и паласките. Антицелулитните интервенции ефективно подпомагат стягането на бедрата. Отличават се с изключителната си ефективност и 100% безопасност. Приложими са за всеки тип кожа.

 

 

Vela Shape III
Гледай видеото

Антицелулитни процедури - ползи и предимства от прилагането им

 • Подпомагат естествения синтез на колаген в кожата

  VelaShape III е единственият апарат в света, за който е доказано, че допринася за синтеза на колагенови клетки в кожата. Фактор, който е изключително важен за подхранването на кожата. Благодарение на естествения колагенов синтез се постига стегната, гладка и добре изглеждаща кожа.

  VelaShape III осъществява контролирано загряване на подкожната тъкан до 41-45 градуса терапевтична температура. Когато третираната зона достигне необходимите градуси, в кожата се задействат процеси по стимулация в няколко направления:
  - синтез на нов колаген (неоколагенеза);
  - стягане на съществуващи колагенови фибри (колагенеза);
  - механично притискане на мастните клетки, което води до намаляването на техния обем.

  След препоръчителния курс от антицелулитни процедури на една и съща зона резултатите са по-стегната и по-гладка кожа без наличие на неприятния целулит.

 • Здравина на кожата, основана на колагенов синтез

  Колагенът съставлява почти 80% от кожата и се намира в средния ѝ слой, по-известен като дерма. Заедно с друг важен протеин – еластин, те придават отлична плътност и здравина на кожата. Това е изключително необходимо с напредването на възрастта, тъй като производството на колаген и еластин протеин с годините значително се забавя.

  След средата на своите 20-те години започваме да губим около 1% от колагена си с всяка следваща година. След 25-годишна възраст се разгражда повече колаген, отколкото се синтезира. Това е причината за все по-честата поява на различни несъвършенства като фини линии, леки бръчки, пигментиране и други подобни – естествен страничен ефект от изчерпания колаген в кожата.

  За влошаването състоянието на кожата допринасят и редица външни фактори като вредното влияние на слънчеви лъчи, замърсяването на кожата, действието на свободни радикали в тялото, тютюнев дим и други, които също намаляват количеството на колагена.

  В Janette Aesthetic Center можем да ви предложим антицелулитни процедури с Велашейп, които да подпомогнат за стягане на бедрата и премахване на портокаловата кожа. Специализирани сме в прилагането и на редица други процедури, подходящи за нейното подхранване и ефективно подобряване като мезотерапия например.

 • Антицелулитни процедури с патентована ELOS технология

  VelaShape III работи с патентованата ELOS технология, която съчетава в себе си 4 иновативни действия:
  - Мощна двуполюсна радиочестота, затопляща в дълбочина до 15 мм;
  - Инфрачервена светлина, която нагрява повърхността на кожата до 3 мм;
  - Вакуум, който осигурява прецизно доставяне на енергия до дълбоките кожни слоеве;
  - Масажни ролки, които служат за подобряване на лимфния дренаж и помагат за извеждане на токсините от тялото посредством естествените детоксикиращи процеси в организма, основани на дейността на лимфата и черния дроб.

Антицелулитни процедури - резултати

VelaShape III е може би единствената машина в света, за която производителите дават 100% гарантиран резултат от минус 1.5 см от третираната зона след едно приложение. Освен, че действа като помощник в трудната борба с целулита, процедурата допринася и за ефективното стягане на бедрата.

Предишен
Следващ

Често задавани въпроси относно прилаганите антицелулитни процедури

Тук даваме отговори на въпросите, които най-често ни задавате относно прилаганите антицелулитни процедури с единствения по рода си апарат VelaShape III:

Кога ще видя първите резултати от антицелулитни процедури с VelaShape III?

Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура – кожата се усеща по-гладка на допир. Най-добри резултати има след 5-6 антицелулитни сесии, осъществявани под ръководството на нашите терапевти.

Броят на процедурите при всеки пациент е строго индивидуален и зависи от степента на натрупания целулит, състоянието на кожата и начина на живот. Най-хубавото при процедурите с VelaShape III е, че резултатите се разгръщат във времето и се запазват за дълго.

Съчетаването на антицелулитни процедури VelaShape III със здравословно хранене и спорт дават оптимални резултати. Ефектът от тези антицелулитни процедури ще продължи около 18 месеца, а при комбинирането им със здравословни навици, прием на определени групи храни, активен начин на живот и други, резултатите ще имат дълготраен ефект.

Ако сте в настроение да постигнете дори повече за своя външен вид и самочувствие, това е перфектният момент да помислите и за премахване на нежеланото окосмяване. С курс процедури лазерна епилация кожата ви ще стане перманентно гладка и сияйна.

Колко време продължава една антицелулитна процедура с VelaShape III?

Продължителността варира в зависимост от третираната зона. Антицелулитни процедури на по-голяма зона като седалище, корем или крака, трае около час. Тази при по-ограничени зони като двойна брадичка или ръце – около 30 минути. Интервенцията има приятен ефект, почти липсва възстановителен период и е напълно подходяща за извършване дори в рамките на обедната почивка.

Колко сантиметра мога да намаля от обиколката си с антицелулитни процедури с VelaShape III?

Скорошно клинично проучване показва, че 100% от пациентите са имали намаляване на обиколката си с най-малко 1,5 см с помощта на антицелулитни процедури с Велашейп. Силата на VelaShape III обаче е в дълготрайното редуциране на целулита, основано на иновативната технология, по която работи апаратът.

За постигане на най-добри резултати е препоръчително да направите между 5-6 процедури, като точността им ще уточните с професионалистите, работещи при нас. Ако комбинирате антицелулитни процедури с други подобни, като например мезотерапия, то ефектът ще бъде още по-дълготраен.

Има ли противопоказания за прилагането на антицелулитни процедури?

В общия случай антицелулитните процедури са безопасни и ефективни. Подходящи за всички типове кожа, като не водят до фоточувствителност и/или други негативни ефекти. Няма данни за странични ефекти върху общото здраве и това на кожата ви.

Интервенциите не се препоръчителни единствено при бременност и кърмене, както и в случаи на кожни заболявания в зоната, която ще се третира. При наличие на метален имплант в третираната зона също не е препоръчително осъществяването на процедурата.

Избягвайте активното излагане на слънце или на солариум няколко дни преди антицелулитни процедури с VelaShape III. Манипулацията не бива да се прилага и върху зони, при които се наблюдават разширени вени, както и при диагностицирана коремна херния.

Болезнени ли са осъществяваните антицелулитни процедури?

Повечето пациенти споделят, че антицелулитните процедури се усещат като топъл, успокояващ масаж в дълбочина. Нормално е да се усеща топлина и след процедурата, но в границите на нормалното и ненарушаваща комфорта ви. Може да усещате леко засмукване от апликатора по време на интервенцията. Нормално е да се появят зачервявания по кожата, известно време след процедурата, които изчезват в рамките на няколко часа след това.

Клиентите за Нас

Нашата цел е клиентите ни, избирайки естетичен център Janette, да се почувстват по-специални, по-сигурни и винаги важни!

Оценете ни и вие!

Ивелина Проданова

Аз съм една от първите възползвали се от процедурите за премахване на целулитJanette, изключително съм доволна от професионализма на терапевта, с който работя.

Боряна Петкова

Изключителен
професионализъм и индивидуален подход, висок клас апаратура в комбинация с невероятно стилна атмосфера ! Не се колебайте да се доверите на ефективните антицелулитни процедури Velashape III.

Таня Ясенова

Velashape III за мен няма по-добър антицелулитен апарат. Правя си го всяка година :)

Промени предпочитания за бисквитки