За нас

Мястото, където ти си себе си!

 

Това е нашата сбъдната мечта да създадем място, където ти си себе си!

Идеята за създаването на Janette Aesthetic Center се роди по времето, когато самите ние бяхме редовни клиенти на различни естетични услуги. Усещахме празнини и пропуски. Затова решихме, че можем да запълним тези празнини като създадем собствен естетичен център от ново поколение. В него клиентът получава не просто добра услуга, но и пълно разбиране, усещане за сигурност и спокойствие и че се намира на правилното място.

Нашият екип

Нашата цел е клиентите ни, избирайки естетичен център Janette, да се почувстват по-специални, по-сигурни и винаги важни!

Габриела Андонова

Медицинска козметика

Габриела  завършва Медицинска козметика в МК “Йорданка Филаретова” към Медицински университет – София.

Още от малка козметиката е нейна страст.

Габриела развива своите знания и умения като непрестанно посещава курсове и семинари в сферата на естетичните процедури. Тя е сертифициран терапевт за работа с александритен лазер GentleMax Pro за лазерна епиляция  и Velashape III за антицелулитни процедури.

Нейна голяма страст са различни козметични терапии за лице и пилинги.

Габриела Андонова работи повече от 3и години в тази сфера и мечтая да развива тази своя страст все повече.

Ива Николова

Медицинска козметика

Ива Николова завършва Медицинска козметика в МК “Йорданка Филаретова” към Медицински университет – София. Още по време на своето обучение, тя проявява интерес към естетичните процедури, свързани с грижа към лицето, тялото и кожата. Бързо придобива знания и опит в тази сфера, като успешно преминава през редица допълнителни курсове и квалификации за работа. Вече 2 години, тя е доказва своите умения при работа си с Gentle MAX за лазерна епилация и Velashape III за антицелулитни процедури.

Д-р Любомир Петров

Лекар по Хирургия

Д-р Любомир Петров е лекар по Хирургия с над 25 години медицински опит.

Той завършва медицина в  Медицински факултет към Софийски университет. След това придобива специалност Хирургия. От 2005 г. до 2007 г. специализира в Канада в PDF University of Western Ontario, а по-късно от 2011 г. до 2016 г. и във Финландия в PDF University of Helsinki; Той е член на Българския лекарски съюз и на Финландския лекарски съюз; Участва в многобройни национални конгреси и семинари по специалността. Владее финландски, руски и английски език.

Д-р Петров прилага иновативна лазерна техноогия за лечение на различни проблеми, като премахване на кожни лезии, единични или множествени съдове /капиляри, чери ангиоми и други/. Извършва малки кожни операции и лечение на хронични и незаздравяващи рани, Както и общи хирургически прегледи и интервенции при възрастни пациенти и деца.

Марияна Кожухарова

Терапевт Апаратни Процедури

Марияна Кожухарова завършва Медицинска рехабилитация и ерготерапия, но бързо проявява своите таланти в областта на естетическите терапии и трупа квалификации. През последните години тя се занимава с процедури за оформяне на тялото, лазерна епилация и терапии за лице.

Паришат Плийчан

Терапевт Апаратни Процедури

Паришат завършва специалност „Хотел мениджмънт“ в Банкок, Тайланд. Работи като рецепционист в различни СПА центрове. Преквалифицира се като СПА терапевт и практикува години в тази сфера. Днес тя е успешен терапевт в областта на естетичните процедури, а именно лазерната епилация и оформяне на тялото.

Промени предпочитания за бисквитки