Мезотерапия на лице и тяло

Мезотерапия за лице – информация за процедурата

Искате да се освежите, но не желаeте да се подлагате на агресивни и екстремни процедури? Забелязвате недостатъци като отпускане на кожата, целулит, натрупани мастни депа по бедрата, около и под брадичката, косопад?

Подходящото решение за тези проблеми е мезотерапията. Доверете се на иглената мезотерапия, която ще реши тези проблеми със своя комплексен ефект, бърз възстановителен период и сигурни резултати.

Целта на мезотерапията е да осигури подхранване на кожата с полезни вещества, за да спомогне за подобряване на цялостната ви визия.

Времетраенето на процедурата не е повече от 30 минути. Тя включва обстоен преглед от лекар – дерматолог, подготовка на третираната зона чрез почистване, нанасяне на обезболяващ крем и инжектиране на най-подходящата за вашите нужди мезотерапия. Идеална е за хора, които не желаят да се подлагат на инвазивни процедури, но търсят сигурен и бърз резултат.

Инжекционната техника е специфична, като се прилага повърхностно по засегнатата кожа. Иглите, които използваме при този тип манипулации, са изключително тънки с цел намаляване усещането за дискомфорт до минимум.

Инжекциите с „коктейл“ от полезни вещества, съдържащи се в мезотерапиите, се поставят на определени отстояния по цялата засегната зона. В нашия център процедурата се провежда от квалифициран лекар-дерматолог или пластичен хирург, който се грижи за безопасността и качеството на процедурата. Въпреки употребата на игли и неприятните асоциации, които те предизвикват, мезотерапията не е болезнена и не бива да бъде повод за притеснения от страна на пациента.

Различните типове мезотерапии, предлагани в нашия медицински център, са изключително разнообразни и ефективни. Те включват висок клас продукти, които успешно се справят с елиминирането на редица проблеми. Сред тях най-често срещани са отпусната, подута и тъмна кожа на долен и горен клепач, косопад, целулит, двойна брадичка, фини линии, натрупани мастни депа по лице и тяло.

Една от най-разпространените видове е мезотерапия на лице. Благодарение на нея бързо и безболезнено може да получите мечтаната гладка и сияйна кожа. Доста често мезотерапията на лице се комбинира и с процедури за почистване на лице или пилинги за по-голяма ефективност и постигане на максимално добри резултати.

Мезотерапия
Гледайте видеото

Любопитно за процедурата

 • Доказано действие

  С включването на курс от мезотерапии за решаването на определени кожни проблеми, ще постигнете задоволителни и видими резултати за отрицателно време. Резултати, които с различни кремове, спрейове и ред други козметични продукти за красота, прилагани досега, не сте постигнали.

 • Ефектът на процедурата при косопад

  Освен да ревитализирате състоянието на вашата кожа, с помощта на мезотерапията можете да повлияете и върху състоянието на косата си. Процедурата има за цел да повиши кръвоснабдяването и клетъчната регенерация в областта на корена на косъма. По този начин се постига ефективното му заздравяване, стимулиране на растежа и видима желана гъстота.

 • Забравете за целулита

  Ние ви предлагаме уникалната процедура мезотерапия за локални мастни натрупвания, която ви дава невероятната възможност да намалите до минимум появата и развитието на целулит в проблемните за вашето тяло области. Насладете се на гладка, стегната и перфектно изглеждаща кожа. От това ви делят само няколко процедури мезотерапия, извършени от нашите лекари. В комбинация с VelaShape III портокаловата кожа ще остане завинаги в миналото.

 • Справяне с упорити мастни натрупвания

  Променили сте визията си и сте свалили килограми, но забелязвате зони по лицето и тялото, които упорито не се поддават на усилията ви за постигането на по-стегнат и перфектен вид? Тренировките и различните видове диети стопяват килограмите, но не таргетират определени проблемни зони? Чрез прилагане на курс от мезотерапия можете да премахнете тези упорити мазнини с бърз и задоволителен резултат.

Резултати от процедурата

Мезотерапията е средство за възстановяване на кожата и нейните придатъци, като дава бързи и ефективни резултати в кратки срокове. Тя може да се справи с редица често възникващи кожни проблеми както при дамите, така и при мъжкия пол.

Предишен
Следващ

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които често ни задавате.

Колко процедури е препоръчителният курс при мезотерапия?

Продължителността на курса с мезотерапия зависи от третираната област. Най-често един курс мезотерапия се състои от 4 до 6 терапии, провеждани веднъж на 2 седмици.

Болезнена ли е процедурата мезотерапия?

Много хора се притесняват от потенциално усещане за болка, което може да се прояви по време на манипулацията. В повечето случаи подобни притеснения са напълно неоснователни, тъй като силната болка или дискомфорт в третираната зона не са характерни за процедурата. Превантивно за период от около 10-15 минути преди процедурата се поставя локален обезболяващ крем със съдържание на Лидокаин. Той има за цел да минимизира усещането за болка в зоната, в която предстои да се извърши интервенцията.

Какво представлява възстановителният период след проведена мезотерапия?

Възможно е да има минимален оток непосредствено след интервенцията, който отминава в рамките на няколко часа до един ден след процедурата. Рядко може да има дребни синини на мястото на инжектиране, които също отшумяват за няколко дни. Възстановяването след процедурата е бързо и безпроблемно. Няма нужда от предприемане допълнителни действия и/или специфични грижи по отношение на третираната зона.

Как да поддържам кожата си след курса с мезотерапия?

След успешно завършен курс резултатът е дълготраен и ще бъде видим за дълъг период от време. Препоръчително е да се правят поддържащи курсове за запазване на ефекта възможно най-продължително. Относно тяхната честота – добре е да се консултирате със специалист, тъй като при всеки пациент е индивидуално.

Мезотерапия - цена за процедурата.

Цената на процедурата зависи от големината на зоната, която ще се третира, спецификата на използваните медикаменти, характеристиките на кожата ви и други. За да научите точната цена за вашата мезотерапия, свържете се с нас.

Промени предпочитания за бисквитки