Лазерно лечение на разширени вени с ND;Yag

За процедурата

Малките разширени капиляри по лицето и тялото често са досаден проблем за дамите и господата. Те може да се появят вследствие на бременност, заседнал начин на живот и липса на движение, остаряване, при някои заболявания и прочие.

Трябва да се знае, че разширените капиляри са медицински проблем, не само козметичен и че има множество методи за справяне с тях. Най-правилно е пациентът да се консултира първо с ангиолог или съдов хирург преди да вземе решение за премахване или третиране на разширените капиляри или вени.

Някои разширени капиляри по лицето и по долните крайници могат да бъдат премахнати с лазер. Нашият ND:Yag лазер на Candela е един от най-добрите в тази сфера. Подходящи за лечение с него са повърхностните и по-дълбоко разположени капиляри от малък до среден размер. Подходящи са също зачервяванията и венозните езера.

GentleMax Pro-ND:Yag
Гледай видеото

Любопитно за процедурата

  • GentleMax-Най мощният лазер в света

    Ние работим с ND;YAG лазер на Candela, който е един от най-мощните в света. Неговите 17000 W пикова мощност допринасят за ефективността на процедурата, както и за намаляване броя на сесиите, с които се постига оптимален резултат.

  • Бърз ефект

    Лазерният импулс се привлича от хемоглобина в кръвта, прониква в съда и го свива. Така той става почти невидим само няколко минути след процедурата.

Резултати от процедурата

Лазерният импулс на ND;Yag прониква в съда и го свива, като по този начин той става почти невидим само за няколко минути.

Предишен
Следващ

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

Болезнена ли е процедурата?

Процедурата е болезнена, поради тази причина често се използва локално обезболяване. За понижаване на болката се използва също охлаждащата система на лазера. Тя предпазва кожата от изгаряне и същевременно значително намалява усещането за болка. Всъщност, болката идва от силното нагряване на кожата и съда поради мощния импулс на лазера. Усещането за пациента по време на процедурата е за силно затопляне и боцкане. След процедурата усещането за лека болка или изтръпване може да продължи, но отшумява за няколко часа.

Има ли възстановителен период след процедурата?

Не. Възможно е след процедурата да остане зачервяване в третирания участък, което отшумява за около 24 часа.

Колко процедури са необходими за пълен ефект?

Необходимо е да се направи индивидуална програма за третиране на дадения кръвоносен съд или капиляр. Тя включва както допълнителни методи за справяне с него, така и броя процедури с лазера. Подходът е индивидуален. При повечето пациенти лазерът успява да постигне задоволителен резултат след най-малко 3 процедури.

Как да се грижа за кожата си след процедурата?

Необходимо е поставянето на слънцезащитен крем с SPF 50+ няколко седмици след процедурата, ако третираният участък се излага на слънце.

Може ли да настъпят усложнения?

Усложненията са рядкост, но все пак могат да настъпят както по време на процедурата, така и след нея. Затова тя се извършва под лекарско наблюдение.

Клиентите за Нас

Нашата цел е клиентите ни, избирайки естетичен център Janette, да се почувстват по-специални, по-сигурни и винаги важни!

Оценете ни и Вие!

Радостина Владимирова

Препоръчвам, защото определено не е загуба на време и пари, а и апаратурата с която работят е от последно поколение. Още след първата процедура ефектът беше огромен. Също така съм много доволна и от консултацията преди процедурите.

Десислава Джарова

Страхотна обстановка! Компетентен персонал! Инай-важното техника на най-високо ниво!

Багряна Петкова

Изключителен
професионализъм и индивидуален подход, висок клас апаратура в комбинация с невероятно стилна атмосфера !

Промени предпочитания за бисквитки