Терапии за лице на Dr.Spiller

За процедурите

 Доверете се на създателя на красотата Dr.Spiller!

Това е висококачествена немска козметика, позната в целия свят. Тя е  произведена в екологично чиста среда в подножието на Баварските Алпи!

Dr.Spiller вече повече от 50 г. се отличава с революционни качества и надхвърля класическата грижа за кожата.

Всеки от нас мечтае за сияен външен вид. Нашата високоефективна гама продукти, постигнати по естествен начин, не вредят на кожата. Ние се доверяваме на природата, защото тя е създателят на красотата.

Dr.Spiller
Гледай видеото

Любопитно за процедурите

  • Революция

    Ключът към революцията е уникалната HYTEC Emulsion System. Нейната роля е да пресъздаде и възстанови структурата на хидролипидния слой, веднага след като той загуби баланса си.

  • Биомиметика

    Терапиите с Dr.Spiller са създадени да третират различни дерматологични проблеми по естествен и безвреден начин, като основен принцип e биомиметиката – подражание на природата и нейните процеси.

  • Регенериращи съставки

    В съдържанието на продуктите активните съставки са предимно натурални, като това са ценни растителни масла, изворна вода от Алпите и лечебни растителни екстракти.

Ефект от процедурата

Активира функциите на кожата чрез защитни и регенериращи съставки.

Често задавани въпроси

Отговори на въпросите, които най-често ни задавате

Как протичат процедурите?

Терапиите с Dr. Spiller имат няколко различни стъпки с различна продължителност, продукти, колагенови листи и серуми. Идеята е процедурата да бъде персонализирана така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши редица проблеми, като акне, розацея, бръчки, дехидратирана кожа.

Има ли период на възстановяване?

Веднага след терапия с Dr. Spiller кожата изглежда млада, силно освежена и с равен тен. Абсолютно възможно е да се върнете веднага към нормалния си работен процес или да излезете на среща с приятели.

Кога настъпва ефектът от процедурата?

Веднага след първата процедура ще почувствате кожата си по-сияйна и озарена. Редовните сесии с Dr. Spiller водят до дълготрайно подобряване на кожата, включително изчистване на акнето и изравняване на тена. Процедурите продължават  60 минути, като се използват различни продукти в зависимост от индивидуалната нужда на клиента.

Има ли дискомфорт по време на процедурата или по късно?

Терапиите за лице с Dr. Spiller са изключително приятни и релаксиращи. Не се наблюдават странични ефекти след процедурата. Тенът на кожата е изключително сияен. Няма зачервявания, отоци и синини.

За кого са подходящи процедурите?

Терапиите за лице с Dr. Spiller са подходящи както за мъже, така и за жени от всички възрасти (дори за тийнейджъри с акне). Всяка от терапиите има силно изразен терапевтичен ефект.

Как да изберем подходяща терапия?

Ние предлагаме няколко вида терапии, които са съобразени със съответния тип кожа и нужда. Коя терапия е подходяща за Вас, може да изберете заедно с наш терапевт след подробна консултация, която е напълно безплатна.

Какво да очакваме от процедурите?

Терапиите за лице с Dr. Spiller правят кожата по-чиста, здрава и хидратирана. Още след първата процедура ще се убедите сами колко мека и гладка е тя.

Промени предпочитания за бисквитки