За процедурата

Успехът на една дерматологична или естетична процедура се дължи на опита на професионалиста, който се грижи за Вас. За да предложим най-високо качество на изпълнение на всички предлагани услуги, ние Ви осигуряваме контакт с водещи специалисти.

Процедурите в нашия медицински център задължително се извършват от лекар – дерматолог или хирург, който има познания както по клинична практика, така и по естетичната хирургия. Такива специалисти могат да действат комплексно спрямо случая на всеки пациент, както и да дадат правилен съвет по отношение на процедурите, които желаете да извършите.

Нашите специалисти имат решение за всеки проблем, свързан с кожни лезии, съдове с различна големина /като чери ангиоми и капиляри/, акне, кожни обриви, хиперпигментация и розацея, рак на кожата, дерматит, автоимунни кожни заболявания, псориазис, инфекции на кожата, косопад, проблеми с ноктите, различни видове кожни прояви вследствие на системни заболявания, остаряване и отпускане на кожата и много други.

Преди провеждането на всяка интервенция, Вие ще бъдете консултирани подробно от лекар – специалист. Той ще сподели своето виждане за конкретния случай, както и това дали наистина е подходящо да се подлагате на съответната процедура или има по-добър вариант. Това ще гарантира резултата, който търсите. Освен това лекарят ще Ви предостави и подробни насоки по отношение на възстановителния период.

Доверието, което ще изградите с нашите специалисти, е водещо за постигане на крайния резултат. Само и единствено със съвместни усилия ще постигнете визията, за която мечтаете.

Дерматология и хирургия
Гледайте видеото

Любопитно за процедурата

 • Екип от най-добрите медицински специалисти

  Всички са професионалисти не само в сферата на дерматологията, но и в областта на естетиката. Редица следдипломни квалификации и курсове ги определят като водещи в своето направление. Всичко това означава, че ще получите качествено обслужване.

 • Използване на първокласни консумативи

  Друг важен фактор за постигане на крайния резултат са консумативите, с които се осъществяват процедурите. При нас ще откриете брандове от най-висок медицински клас, които са създадени с грижа за пациента. Те са с пречистен състав, тествани в годините с отлична поносимост и доказано хипоалергични.

 • Допълнителни обучения

  Нашият екип е висококвалифициран в сферата на дерматологията и естетичната хирургия. Всеки специалист преминава през редица последващи обучения, свързани с използваните от нас консумативи и продукти. Така осигуряваме персонална грижа за всеки един пациент, предвид техните характеристики и резултатите, които желаят да постигнат.

 • Комфортът като основен приоритет

  Нашата мисия е нашите клиенти да се чувстват спокойно и сигурно, без да изпитват притеснения по време на извършване на процедурите. При ще получи най-добрите предварителни, процедурни и последващи грижи за постигане на максимално задоволителен резултат.

 • Изготвяне на цялостен план за действие с цел постигане на оптимални резултати

  Нашите специалисти разглеждат кожата Ви като едно цяло и се стремят да запазят баланса ѝ. Чрез техните препоръки ще имате ясна представа кои процедури са подходящи за Вас, в каква последователност да започнете и как да ги комбинирате. Разбира се, те ще изготвят и индивидуален план как правилно да полагате грижи, цялостно и у дома.

Резултати от процедурата

Преди провеждането на всяка интервенция, Вие ще бъдете консултирани подробно от лекар – специалист. Той ще сподели своето виждане за конкретния случай, както и това дали наистина е подходящо да се подлагате на съответната процедура или има по-добър вариант.

Предишен
Следващ
Промени предпочитания за бисквитки